Clara Pla

La Clara va començar a practicar ioga de “casualitat”. Buscava una activitat que li permetés relaxar-se i aquietar la ment. De seguida va connectar amb el ioga i la pràctica va començar a ser molt regular, combinada amb altres esports.

Al cap d’uns anys va decidir començar a formar-se per aprofundir en les asanes i comprendre la filosofia del ioga. 

La Clara s’ha format en diferents estils de ioga:  Ashtanga, Vinyasa, i Hatha vinyasa ioga. Quan no s’està formant gaudeix d’assistir a seminaris i tallers de cap de setmana. Sempre troba un moment per ampliar els seus coneixements. 

Què és el que més t’agrada del ioga?
El que més m’agrada del Ioga és que em permet estar present en tot allò que faig. Sóc una persona molt dinàmica i em disperso amb facilitat i, gràcies a la pràctica regular he trobat un espai per mi on tota l’atenció es dirigeix a la respiració. Poc a poc la ment s’aquieta i arriba la màgia. He après a escoltar allò que el meu cos necessita i a donar-li amor, sense pressa i acceptant cada situació (física i emocional) tal com es presenta. El ioga em fa feliç!

En les teves classes transmets…
Alegria, dinamisme i amor cap al Ioga. M’agrada que durant les classes les i els alumnes puguin desconnectar i trobar un espai de benestar. Que puguin gaudir de sentir el cos a través de cada postura i respiració.

Ingredients per un dia fantàstic:
Trobar un instant per poder passejar per la natura o vora el mar, uns instants per practicar Ioga i sobretot, compartir estones amb les persones que mes estimo.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
OM SHANTI