Èrica Martínez

La curiositat pel cos humà va portar a l’Èrica a estudiar biologia i durant anys va estar treballant en el món de la ciència. Un dia va assistir a una classe d’Acroyoga i va quedar enamorada d’aquesta pràctica que combinava la seva passió per la gimnàstica, la consciència corporal i viure el moment present. Des de llavors el Ioga forma gran part de la seva vida i s’hi dedica a temps complet. S’ha format en diferents disciplines: Vinyasa, Hatha Radja Yoga, Acroyoga i Massatge tailandès. És cofundadora d’Espai Ioga conjuntament amb la Mariona Ventura.

Aprendre, practicar i compartir ioga és el que l’apassiona, la connecta amb ella mateixa i amb el que l’envolta, i la fa ser més feliç. Es caracteritza per ser perseverant, fidel, seguidora dels seus somnis i addicte a les verticals. L’Èrica t’impulsa a conèixer i descobrir noves característiques de tu mateix des de la constància i el somriure.

Què és el que més t’agrada del ioga?
Com m’ajuda a viure en el present, a prendre consciència i mantenir la ment relaxada.
Com em connecta amb mi i amb el món.
Com em fa ser millor persona.

En les teves classes transmets…
Somriures, somriures per la felicitat del moment present, somriures per cada cop que ens superem, somriures perquè ens apassiona el que fem. Aquí i ara.

Ingredients per un dia fantàstic:
Fer el mandra al llit i llevar-me per fer realitat un somni, tones de riures, practicar ioga, un súper esmorzar, bona música, compartir ioga, petons i abraçades.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
What we think, we become