Isabel Castanye

L’Isabel, va entrar al ioga de manera casual I des del minut 1 se’n va enamorar. Va trobar una connexió cos-ment que no havia sentit mai. A partir d’aquell moment, va seguir I cada cop en volia més, fins el punt que va voler aprofundir, I va fer la formació de 200 hores, no en va tenir prou, i va continuar formant-se en ioga per embarassades, ioga nidra, ioga per nens i yin ioga.

Combina el ioga amb la seva professió que molt sovint és estressant, I amb la practica a après a  relaxar la ment, ser més conscient, I ser més feliç. Com que avui en dia, la majoria de persones, van estressades, pel ritme de vida tant frenètic que porten,  va pensar que si el ioga li havia anat tant bé, que millor que compartir el que havia après amb tothom, que segur que els hi podia aportar una mica de llum, benestar, equilibri I felicitat

Es considera molt constant i entusiasta en tot el que fa. I ja no podria viure sense el ioga, forma part del seu dia a dia.

Qué és el que més t’agrada del ioga?

Connectar amb el present i relaxar la ment. I que pots practicar ioga a qualsevol lloc i moment. M’ha ajudat a treballar la paciència i ser més feliç.
En les teves classes transmets…

Connexió amb la respiració, aprendre a estar present, relaxar la ment i guanyar en flexibilitat i elasticitat.

Ingredients per un dia fantàstic:

Sol, natura, passar temps amb la família i amics, ballar.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
OM SANAT KUMARA AH HUM (mantra per la força i coratge)