Laia Fitó

La Laia va tenir la seva primera experiència amb el ioga quan tenia 19 anys a Espaioga on va començar les seves pràctiques de Hatha-Vinyasa juntament amb la seva mare. La creativitat sempre l’ha acompanyat des de ben petita fins a portar-la a estudiar Relacions Públiques i Marketing, però poc després van començar a manifestar-se greus inseguretats i crisis d’estrès. Gràcies a la seva mare i a una companya seva de feina, l’any 2015 va decidir provar aquest nou camí, necessitava trobar-se amb ella mateixa, reencaminar els seus pensaments i calmar el sistema nerviós. Uns mesos més tard, també va començar a practicar AcroYoga amb l’Èrica Martínez.

Amb el pas del temps va anar vinculant cada cop més la seva vida professional amb el ioga i després de 4 anys de pràctica va decidir formar-se com a professora de ioga a Ingravitt.

Actualment treballa com a dissenyadora gràfica i tècnica de marketing a Espaioga. Li agrada poder aportar els seus coneixements en comunicació per promoure aquest estil de vida que tant la va transformar.

Què és el que més t’agrada del ioga?
El que més m’agrada del ioga és la connexió que em permet amb mi mateixa, sovint és difícil connectar-te i abaixar les revolucions per escoltar el que el teu cos et demana. Gràcies a les pràctiques de ioga he après a gestionar-me, cultivar la paciència, l’amor cap a mi mateixa, estimular l’autoconfiança, crear una sensació d’espai entre els meus pensaments (i els dels altres) i viure més feliç!

En les teves classes transmets…
Amor cap a un mateix, comoditat i consciència en les postures, alegria, fluïdesa i temps per dedicar-te i alliberar-te!

Ingredients per un dia fantàstic:
El mar, la llum del sol, escoltar música, agrair, aprendre alguna cosa nova, fer Acroyoga i sobretot l’Empordà.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
“No permetis que la teva ment ataqui el teu cos”