MARIONA VENTURA

La Mariona ha estat practicant ioga en més de 40 països d’arreu del món. S’ha format en diferents disciplines de yoga: vinyasa, ashtanga, rocket, hatha Raja, ioga emabrassades, ioga per a nens, reiki, biodansa i a més a més ha rebut formacions en pedagogia, marketing i relacions internacionals.

El que la caracteritza és el seu caràcter alegre, dinàmic i l’energia positiva que transmet. Això fa que les seves classes siguin dinàmiques, t’ajudin a ampliar els teus horitzons físics, mentals i esperituals. Et fan anar un pas endavant de manera conscient i amb decisió.

És cofundadora d’Espai Ioga juntament amb l’Èrica Martínez, també és fundadora de Yoga in the Office, KitKat yoga i té la seva marca personal Mariona Ventura on inclou les diferents disciplines i serveis que ofereix a empreses, equips esportius, grups i també de manera individual.

Qué és el que més t’agrada del ioga?
A partir del ioga he despertat el meu cos, ment i esperit. Sóc conscient de les diferents parts i les integro com a una. Durant la pràctica de ioga m’equilibro i em sento aqui i ara.

En les teves classes transmets…
Alegria, saber disfrutar del moment present i sentir que els teus límits estan moooolt més lluny del que creus! En cada pràctica te’n donaràs compte que ets il.limitat! Vine i comprova-ho!

Ingredients per un dia fantàstic:
Somriure. Tenir contacte amb la terra. Fer yoga. Menjar km0. Viure cada moment. Ballar. Sorprendre’m. Experimentar i fer alguna cosa que no hagi fet mai. Disfrutar i estimar!

Quin mantra et defineix en aquest moment?
Sa Ta Na Ma: el cicle de la vida.