Mónica Serrano

La Mónica va descobrir el Ioga durant l´embaràs de la seva primera filla i alguna llavor va quedar plantada dins seu… Per aquella època ella estava treballant en el món de l’energia eòlica, on ha estat durant 16 anys, fins que un dia la llavor del Ioga que portava dintre va començar a germinar i se’n va adonar de què podia unificar la seva passió pel moviment i per la vida saludable però que, sobre tot, podia donar-li un sentit a la seva feina, que algú se’n sentís beneficiat. Així doncs es va formar en Hatha Yoga a l’Escola Internacional de Yoga de Madrid, on està certificada amb 400h, i després ha continuat aprenent assistint a tallers de diferents professors internacionals com la Talia Sutra, l’Andrei Ram, el Dov Vargas, la Celest Pereira o la Twee Merrigan. I vol seguir aprenent i compartint.

Per altra banda, i seguint el seu desig de difondre un estil de vida saludable, la Mónica també està graduada com a Health Coach per l’Institute for Integrative Nutrition de New York. D’aquesta manera, pot acompanyar a aquelles persones que ho desitgen, a acomplir els seus objectius i que puguin viure així amb la màxima felicitat i benestar.

La Mónica creu que tots tenim una llum a l’interior i que quan aconseguim l’equilibri,  aquesta llum brilla, convertint-nos en la millor versió de nosaltres mateixos.

A la Mónica li encanta estudiar i aprendre, és metòdica i té molta força de voluntat per aconseguir allò que es proposa.

Qué és el que més t’agrada del ioga?
Que el Ioga no només es practica a l’estoreta amb asanas, pranayamas i meditació, sinò que el Ioga pot estar present en tots els àmbits de la teva vida, vivint cada moment amb plena consciència i presència.

En les teves classes transmets…
Consciència corporal i connexió amb la respiració per intentar que puguin anar una mica més enllà sense tensions, deixant anar, obrint, creant espais, respirant.

Ingredients per un dia fantàstic:
Sol i un pla per descobrir quelcom nou amb el meu marit i les meves filles.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
Sóc forta i crec en mi mateixa.