Montse Villanueva

Des de ben petita, la Montse ha crescut envoltada d’una família on la meditació, els mantres i la consciència han estat presents.

Enamorada de la natura, els animals i les persones, poc a poc va començar a preguntar-se; què podia fer per a contribuir a viure en un món millor, i ajudar als que l’envolten.
Després d’estudiar la Diplomatura de Magisteri a Vic, i de la seva maternitat amb els seus dos fills, va sentir la necessitat de trobar un espai, on tornar a connectar amb aquell propòsit.
Iniciant la seva pràctica de ioga amb el Kundalini, va ser llavors quan el ioga i ella es van trobar.
Va viure la seva primera experiència amb el Hatha Yoga, aquí mateix a Espaioga, on va descobrir l’espai acollidor i familiar que necessitava, per explorar la consciència i l’expansió de la seva ànima, a través del moviment dinàmic, i de la meditació en moviment.
En aquell moment va entendre quina és l’èina que vibra amb ella, i de quina manera pot ajudar al món, les persones, i com oferir la consciència i l’amor, a qui vulgui créixer i compartir amb ella.
Va decidir fer la formació de professors de ioga per nens a Om Shanti amb la Mireia Castellsagué, i la formació de professors de Hatha Yoga de 200h a Ingravitt amb la Ariadna Candeal. Realitzant les pràctiques de la mateixa formació a Om Shanti, amb l’Isma Joyera.
Amb moltes ganes de continuar aprenent, per poder acompanyar els altres, des de la pròpia experiència.

 

Qué és el que més t’agrada del
La connexió amb la meva essència natural, amb el meu JO real. El benestar, l’equilibri, l’amor i la pau que em dona durant la pràctica, i després; en el meu dia a dia.

En les teves classes transmets…
Amor, confiança, fortalesa, motivació, equilibri i molts riures.

Ingredients per un dia fantàstic:
La llum del sol, la natura, somriures, mangos, aigua natural i compartir amb els que estimo.
Amb bona música i abraçades.

Quin mantra et defineix en aquest moment?
Jo sóc forta i valenta. Sí puc.