nosaltres

Home / nosaltres

Espai ioga és un espai creat
per respirar, créixer i ser tu mateix al centre de Granollers.

 

Què ens mou?

Consciència cos i ment

Alegria

Enginyer del moment

Estimar a travès de la creativitat

Escoltar el cor

Unió

Equip

ISABEL IOGA GRANOLLERS

                  ISABEL CASTANYE

Mariona_ventura

                    MARIONA VENTURA

ISMA IOGA GRANOLLERS

                     ISMA JOYERA

cuspinerabio

                  DAVID CUSPINERA

 

clara pla 3

                    CLARA PLA

                     LUCIA VENTURA

 • REGALA IOGA

  Xecs regals de classes privades, una setmana o un mes de ioga il.limitat. A més a més pots regalar un massatge tailandès, ayurvèdic o qualsevol dels serveis que ofereix Espai Ioga.

 • EXTRAESCOLARS DE IOGA

  Ofereix ioga com a extraescolars a la teva escola en horari escolar o extraescolar.

  Sessions d’una hora de durada on els infants juguen, connecten amb el seu cos, la seva respiració, exploren els límits del seu cos i reforcen les seves emocions i com comunicar-les.

  Un espai per a que el nen i la nena es trobin amb ells mateixos i les seves emocions.

 • MASSATGE TAILANDÈS

  Disfruta d’una experència transformadora, un massatge expecional, diferent i revoucionari que t’ajudarà a estirar el cos de manera passiva i relaxar-te al mateix temps.

  És una dansa sagrada, una comunió que dues persones utilitzen per desbloquejar l’estancament d’energia.

 • REIKI

  Art d’utilitzar l’energia universal i vital que flueix en tot l’univers per sentir-nos millor en la nostra forma física, mental, espiritual i emocional. Augmenta la teva energia vital i anímica, donant un punt de vista més positiu davant de la vida.

 • CLASSES PRIVADES

  Per les teves necessitats personals i úniques on profunditzarem en la teva pràctica, prendràs consciència del teu alineament i crearem seqüències específiques segons els teus objectius.

 • IOGA A L'ESCOLA

  Ofereix ioga com a extraescolars a la teva escola en horari escolar o extraescolar.

  Sessions d’una hora de durada on els infants juguen, connecten amb el seu cos, la seva respiració, exploren els límits del seu cos i reforcen les seves emocions i com comunicar-les.

  Un espai per a que el nen i la nena es trobin amb ells mateixos i les seves emocions.

 • MASSATGE AYURVÈDIC

  D’origen hindú, restableix l’equilibri energètic de l’organisme i manté la salut física i mental. És considerat un instrument òptim per combatre l’estrès i una ajuda idònia per preservar les àrees vitals del cos mantenint-les en òptimes condicions.

 • RE-BIRTHING

  La respiració conscient i connectada consisteix a inhalar i exhalar de forma continuada i dinàmica (sense pausa entre inhalació i exhalació). Ens brinda l’oportunitat de reviure, alliberar i transformar els records subconscients, com el trauma del naixement, bloquejos emocionals i pensaments limitants, proporcionant-nos un major benestar físic, mental, emocional i espiritual. Expandeix la nostra consciència i el nostre potencial per gestionar de manera eficaç, creativa i amorosa les situacions i reptes en la vida.

 • YOGA A LA FEINA

  Sessions de ioga orientades al benestar amb postures específiques per ser realitzades a la feina. Treballem davant d’ordenadors, passem moltes hores asseguts en postures nocives per la columna, amb “Yoga in the office” millores el teu benestar, salut, capacitat de concentració i tindràs un cos saludable, estaràs més atent i feliç!

 • FORMACIÓ IOGA A L'ESCOLA

  Formacions específiques per a mestres i pares per a aprendre com potenciar la comunicació de les emocions amb els nens, com treballar per expressar el que sentim tant verbalment com amb el cos per a florir i crèixer

  És una formació experimental on podràs viure i hi trobaràs recursos per a aplicar en el teu dia a dia amb els infants.

  Envia’ns un mail hola@espaioga.com per a més informació.

 • CURS MASSATGE PER NADONS

  5 sessions que us permetran conèixer i relacionar-vos amb el vostre fill a través del tacte, aprendre tècniques concretes de massatge per nadons i estiraments i aprendre jocs de tacte i cançons per gaudir amb els vostres fills.

 • SHIATSU

  Una sessió de Shiatsu es reb damunt un futó, amb roba còmode que vesteixi tota la persona. Es van movilitzant parts del cos amb pressions, estiraments  i  rotacions.

  La qualitat del contacte unida a la voluntat de la persona que reb el Shiatsu permetrà despertar les connexions energètiques del  cos-ment. Així es potencia el grau d’autocuració.

  Primer es sent el cos per  veure quines parts d’ell necessiten més atenció. Després, la nostra ment entendrà el per què.

  En el decurs de les sessions la millora i el benestar van guanyant terreny , generant més vitalitat i pau interior.

  En general, la sessió és molt relaxant i dura aproximadament , una hora.