Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/44/d579219114/htdocs/clickandbuilds/espaioga/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/44/d579219114/htdocs/clickandbuilds/espaioga/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/44/d579219114/htdocs/clickandbuilds/espaioga/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169

Warning: Creating default object from empty value in /homepages/44/d579219114/htdocs/clickandbuilds/espaioga/wp-content/themes/rhythm/admin/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Espai Ioga Online, yoga a casa | Espai Ioga: Centre de yoga a Granollers

ONLINE

Home / ONLINE

ESPAI IOGA ONLINE

El teu estudi de ioga virtual amb classes de ioga de diferents estils amb durades de classes diferents.

Moltes classes setmanals amb diferents professors per a que gaudeixis i et cuidis, per dins i per fora.

Com funciona?

Les classes les fem en directe a través de l’aplicació Zoom. Pots entrar i fer TOTES les classes que vulguis, volem que practiquis tant com puguis!

Tenim grups reduïts i si fas les classes en directe, els professors t’ajustaran de manera concreta per a que puguis gaudir de la postura i avançar en la teva pràctica.

Si no puc connectar-me a l’hora de la classe, ho puc fer més tard? I tant!! Hem creat un drive on hi haurà TOTES les classes que es vagin fent durant la setmana i podràs fer-les tantes vegades com vulguis.

HORARI ONLINE

Tipus de ioga

15 minuts d’estiraments per fer quan et vagi bé. Un moment de parar, moure el cos i respirar. Fes un KitKat durant el teu dia, fàcil i ràpid.

És una pràctica dinàmica on se sincronitza la respiració i el moviment, això genera una gran quantitat de calor intern i energia que ajuden a eliminar toxines físiques i mentals. D’aquesta manera esdevenim conscients de la respiració a travès del moviment.

Yin ioga és un estil passiu del Hatha ioga (yang) compost per postures que es mantenen de manera relaxada de 3 a 5 minuts.
La pràctica d’aquest ioga deixa la musculatura relaxada per estimular els teixits més profunds (fàscies, lligaments, tendons, articulacions i ossos)
Amb l’edat aquests teixits es tornen rígids i amb aquesta pràctica els nodrim i es tornen més flexibles.
Per mantenir la salut optima, és molt recomanable treballar els dos teixits, el yang per tonificar els muscles i el yin per flexibilitzar les nostres articulacions i el teixit connectiu.
Tot i que la pràctica de yin Ioga és passiva, no vol dir que no sigui intensa.
Yin Ioga ofereix als esportistes la possibilitat de guanyar elasticitat i flexibilitat i és apte per tothom que es vulgui iniciar en el ioga.

15 minuts d’estiraments i respiracions que pots fer des de la cadira on treballes de manera fàcil i ràpida. Fes un kitkat, para, mou-te i respira.

És la combinació de les dues disciplines: hatha i vinyasa. Es realitza una seqüència fluida d’asanes, introduïnt Vinyasa durant la part més activa de la classe i Hatha mantenint les asanes durant un temps determinat. La respiració conscient, els pranayames bàsics, la meditació i la relaxació són la base de la pràctica.

15 minuts de meditació amb la @RaquelPuig

És molt fàcil

Baixa’t la app de Zoom (compatible amb iphone, mac, pc, android)
Introdueix el nostre ID de Zoom és 943-489-0795 amb la contrasenya que t’enviarem quan omplis el formulari
Agafa el teu mat
Comença a practicar amb nosaltres des de casa teva!

PREUS

TARIFA PLANA

37€ / mes
Classes presencials
Classes online

TENS DUBTES DE QUINA CLASSE ESCOLLIR?

FLUIR
I
APROFUNDIR

HATHA-VINYASA

HATHA IOGA

VINYASA IOGA

SUAR
I
DETOX

VINYASA IOGA

TONIFICAR
I
ENFORTIR

ACROYOGA

VINYASA IOGA

HATHA VINYASA IOGA

RELAXAR
I
CONECTAR

TAI-TXI

HATHA IOGA