ONLINE

Home / ONLINE

ESPAI IOGA ONLINE

El teu estudi de ioga virtual amb classes de ioga de diferents estils, nen@s, embarassades i gent gran amb durades de classes diferents.

Més de 20 classes setmanals amb diferents professors per a que gaudeixis i et cuidis, per dins i per fora.

Com funciona?

Les classes les fem en directe a través de l’aplicació Zoom. Pots entrar i fer TOTES les classes que vulguis, volem que practiquis tant com puguis!

Tenim grups reduïts i si fas les classes en directe, els professors t’ajustaran de manera concreta per a que puguis gaudir de la postura i avançar en la teva pràctica.

Si no puc connectar-me a l’hora de la classe, ho puc fer més tard? I tant!! Hem creat un drive on hi haurà TOTES les classes que es vagin fent durant la setmana i podràs fer-les tantes vegades com vulguis.

HORARI ONLINE

Tipus de ioga

15 minuts d’estiraments per fer quan et vagi bé. Un moment de parar, moure el cos i respirar. Fes un KitKat durant el teu dia, fàcil i ràpid.

És una pràctica dinàmica on se sincronitza la respiració i el moviment, això genera una gran quantitat de calor intern i energia que ajuden a eliminar toxines físiques i mentals. D’aquesta manera esdevenim conscients de la respiració a travès del moviment.

Cada mes us oferirem l’oportunitat d’aprofundir en un tema concret. Amb diferents experts segons la disciplina en la que s’aprofundeixi.
Visita la nostra agenda per saber quin és el monogràfic d’aquest mes!

Yin ioga és un estil passiu del Hatha ioga (yang) compost per postures que es mantenen de manera relaxada de 3 a 5 minuts.
La pràctica d’aquest ioga deixa la musculatura relaxada per estimular els teixits més profunds (fàscies, lligaments, tendons, articulacions i ossos)
Amb l’edat aquests teixits es tornen rígids i amb aquesta pràctica els nodrim i es tornen més flexibles.
Per mantenir la salut optima, és molt recomanable treballar els dos teixits, el yang per tonificar els muscles i el yin per flexibilitzar les nostres articulacions i el teixit connectiu.
Tot i que la pràctica de yin Ioga és passiva, no vol dir que no sigui intensa.
Yin Ioga ofereix als esportistes la possibilitat de guanyar elasticitat i flexibilitat i és apte per tothom que es vulgui iniciar en el ioga.

15 minuts de meditació amb la @RaquelPuig

15 minuts d’estiraments i respiracions que pots fer des de la cadira on treballes de manera fàcil i ràpida. Fes un kitkat, para, mou-te i respira.

És la combinació de les dues disciplines: hatha i vinyasa. Es realitza una seqüència fluida d’asanes, introduïnt Vinyasa durant la part més activa de la classe i Hatha mantenint les asanes durant un temps determinat. La respiració conscient, els pranayames bàsics, la meditació i la relaxació són la base de la pràctica.

És un espai on cada nen experimenta i aprèn com es mou el seu cos a partir de postures corporals, contes i jocs. A través de jugar a ioga els nens aprenen a equilibrar, respirar, concentrar i relaxar el seu cos, ment i ànima. Recomanat per a nens i nenes de 5 a 12 anys.
En català o en anglès.

Les classes ens ajuden a prendre consciencia del cos i de les seves necessitats. Consciència de la vida al nostre interior i la cura per a un desenvolupament saludable. A la vegada ens aporta fortalesa i flexibilitat a la columna vertebral, articulacions i musculatura de tot el cos. Gràcies al treball respiratori obtenim una major oxigenació del nostre cos i del nadó, que t’ajudaran durant l’embaràs i el part.

És molt fàcil

Baixa’t la app de Zoom (compatible amb iphone, mac, pc, android)
Introdueix el nostre ID de Zoom és 943-489-0795 amb la contrasenya que t’enviarem quan omplis el formulari
Agafa el teu mat
Comença a practicar amb nosaltres des de casa teva!

PREUS

IL.LIMITAT

37€ / mes

PER A TOTA LA FAMÍLIA

50€ / mes

KIT KAT YOGA

25€/mes
(Classes 15 min cada dia)

EMBARASSADES

25€/mes
1 classe a la setmana

TENS DUBTES DE QUINA CLASSE ESCOLLIR?

FLUIR
I
APROFUNDIR

HATHA-VINYASA

HATHA IOGA

VINYASA IOGA

SUAR
I
DETOX

VINYASA IOGA

TONIFICAR
I
ENFORTIR

ACROYOGA

VINYASA IOGA

HATHA VINYASA IOGA

RELAXAR
I
CONECTAR

TAI-TXI

HATHA IOGA